Adalet Bakanı Bozdağ: Altınız bir adam etmiyorsanız!

TAKİP ET

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 6'lı masaya yönelik zehir zemberek sözler ile yüklendi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 6'lı masaya yönelik zehir zemberek sözler ile yüklendi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığınca düzenlenen İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Bakan Bozdağ burada bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada 6'lı masaya sert sözler ile yüklenen Bakan Bozdağ şunları söyledi:

"Altınız bir araya geldiniz, tekiniz yenemeyeceksiniz. Şimdi anladınız ki altınız da birlikte yenemeyeceksiniz. O zaman engel olalım. O zaman altınız bir adam etmiyorsanız ne işe yararsınız.

Bakın Anayasa açısından da birkaç şey söyleyeceğim. Anayasa'da bizim 2017'de yaptığımız değişiklik çok net. Buradan açıkça okumak istiyorum. Değişiklik yapılan kanununun yedinci maddesi şu şekilde. Okuyorum; madde 7, 2709 sayılı Kanun'un 101. maddesi başlığıyla birlikte aşağıdaki şekilde değişmiştir.

Şimdi dikkat buyurun. Bunu hukukçu olanlar iyi bilir diğerleri de hukukçulardan eminim daha iyi anlayacaktır. Madde diyor ki, başlığıyla birlikte bütün maddeleri aşağıdaki şekilde değişmiştir.

Bu ne demek? 101. madde; noktası, virgülü, kelimesi, paragrafı, fıkrası her şeyiyle, başlığıyla beraber tümden değiştirildi diyor. Bu yeni bir maddedir, 101. madde."