Aday adayı Gülcan Cengiz, iftarda basınla bir araya geldi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler yaklaştıkça vekil aday adayları da çalışmalarına ağırlık vermeye devam ediyor. İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Gülcan Cengiz de bu çalışmalar kapsamında basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

ŞANLIURFA- Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler yaklaştıkça vekil aday adayları da çalışmalarına ağırlık vermeye devam ediyor. İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Gülcan Cengiz de bu çalışmalar kapsamında basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

Özel bir mekânda düzenlenen iftar yemeği programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Gülcan Cengiz, seçim süreci ve ülke gündemiyle ilgili istişarede bulundu. Basın mensupları ile özellikle Şanlıurfa’nın çözüm bekleyen sorunları üzerine konuşan Gülcan Cengiz, bu sorunların çözümü için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Her fırsatta kent merkezinde ve kırsal ilçelerde vatandaşları ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Gülcan Cengiz, vatandaşların ve esnafın sorun ve taleplerini dinleyip not alıyor. Kentte yaptığı çalışmaları da basın mensuplarına anlatan Gülcan Cengiz, gayelerinin temiz ve sağlıklı bir kent olduğunu söyledi.
 

şanlıurfa ramazan iftar iyi parti gülcan cengiz