Aday Adayı İnşaat Mühendisi Emre Atçı projelerini açıkladı

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Emre Atçı, katıldığı televizyon programında projelerini açıkladı. Emre Atçı, Tarımsal, sanayi ve kültürel kalkınma projelerini açıkladı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Emre Atçı, katıldığı televizyon programında projelerini açıkladı.

Güneydoğu Televizyonu’nda Uğur Er ile Haydi Konuşalım programına konuk olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Emre Atçı, Şanlıurfa için hayata geçirmek istediği projelerini tek tek anlattı.

Genç ve dinamik yapısıyla tanınan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Emre Atçı, kentte bir çok önemli projeye de imza atan bir isim olarak öne çıkıyor. Şanlıurfa’nın daha yaşanılabilir, daha güvenilir sağlıklı ve mutlu bir kent olabilmesi için aday adayı olduğunu söyleyen Emre Atçı, “Geçmişte var olan sistemimizin bilerek veya bilmeyerek uygulanmış yanlış politikalarını insani ve evrensel değerlere göre geleceği tekrardan inşa etmek için Urfa’mızı tekrardan geliştirmek ve inşa edebilmek için bu göreve talip oldum” dedi.

‘Toplumumuzun çıkarları doğrultusunda hizmet etmek istiyorum’

Toplumun çıkarları doğrultusunda çalışmak istediğini vurgulayan Emre Atçı, “Düşüncelerim ve projelerim şehrimizin geçmişten süre gelen sorunlarının çözüme kavuşturulması konusunda bunun altını çizmek istiyorum gerçekten bu düşüncedeyim. Kimsenin makamına göre değil, kimsenin mevkiine göre değil, kimsenin cebine göre değil, toplumumuzun çıkarları doğrusuna hizmet etmek istiyorum.” diye konuştu.

İnşaat Mühendisi Emre Atçı, aday adaylığı başvurusunu yaptı

‘Enkazlar hepimizin eseridir’

Şanlıurfa’yı derinden sarsan deprem ve sel felaketlerine de değinen Emre atçı,  “Mesleğim gereği son zamanlarda yaşanan acı dolu, keder dolu deprem ve sel felaketine değinmek istiyorum. Bu felaketlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Maalesef son 2-3 ayımız çok kötü geçti. Halen bu şokun etkisinden çıkamadık.

Deprem ve sel felaketlerinde oluşan enkazlar hepimizin eseridir. Bugün burada birilerini suçlamak, birilerine gönderme yapmak, iktidar eleştirisi yapmak, AFAD eleştirisi, Kızılay eleştirisi yapmak bunlar etik değil. Bunlar hepimizin eseridir, bunlar mühendislerin, mimarların, Şehir ve Bölge plancılarının, denetim merkezlerinin, yerel yönetimlerimizin, müteahhitlerimizin eseridir” şeklinde dikkat çekici ifadeler kullandı.

Kamu yararı ve meslek örgütlülüğüne dikkat çekti

Yaşanan yıkımın enkazının bir daha yaşanmaması için evrensel bazı ilkelere ve liyakate dikkat çeken Emre Atçı, “Bu enkazın önüne geçmenin tek yolu bana göre; evrensel ahlak ilkelerini içselleştirmiş liyakatli kişilerin bugün görevlere getirilmesidir. Bu şekilde meslek örgütlüğünü ve kamu yararı ilkesiyle sağlıklı bir kent inşaat etmek mümkün olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Tarımsal, sanayi ve kültürel kalkınma hamlesi

Üç temel projesi olduğunu söyleyen Emre Atçı, “Meslek, sanayi odalarıyla, belediyelerle, halkla, çiftçi ile kısacası herkesle bir görüşme yaptım. Bu görüşmelerde Urfa’mızın kalkınması için ekonomik anlamda ne gerekiyor’ sorusunun cevabını aradım. Bizim Urfa'yı önce ekonomik olarak kalkındırmamız lazım. Bu şekilde çalışıp öne çıkmamız lazım.

Kalkınma ile ilgili en önemlisi tarımda kalkınmadır. Profesyonel tarıma geçiş projelerim var. Gerçek anlamda tarımı profesyonel şekilde yapıp şehrimizi, ülkemizi, dünyamızda düzgün bir pozisyona, ekonomik anlamda başarılı bir koordinasyona koymak istiyorum.
ikinci olarak Sanayi kalkınması, 3 olarak da bu da çok benimsediğim maalesef Urfa’mızın sahipsiz olduğu bir konu; kültürel Kalkınma. Biz bunları başarabilirsek Şanlı şehrimizin güçlü bir ekonomisiyle kültürlü, sosyal yaşanılabilir bir kent modeli olabileceğini inancındayım” ifadelerine yer verdi.

emre atci tarımsal kalkınma aday adayi emre atcı ak parti