Ahmet Atış: Esnafa kepenk indirttiler

TAKİP ET

Son yıllarda Şanlıurfa'da artan işyeri ve ev kiraları nedeniyle esnaf ve vatandaşlar oldukça zor durumda kaldı. Yaşanan sorun Urfa muhalefetinin de gündeminde yerini aldı.

ŞANLIURFA - Son yıllarda Şanlıurfa’da artan işyeri ve ev kiraları nedeniyle esnaf ve vatandaşlar oldukça zor durumda kaldı. Özellikle turistik alanlarda bulunan işyerlerinin kirasının yüksek olması esnafa kepenk indirtiyor. Her geçen gün daha da büyüyen sorun HDP’li Ahmet Atış’ın da gündemindeydi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa İl Eşbaşkan Ahmet Atış, sosyal medya hesabından yaptığıu paylaşımda Balıklıgöl bölgesindeki işyeri kiralarına %200 zam yapıldığını belirterek esnafın  kepenk kapattığını söyledi.

İktidar partisinin kendilerine yönelik ‘HDP kazanırsa kepenkler indirtilecek’ şeklinde propaganda yürüttüğünü belirten Eşbaşkan Ahmet Atış, “Zamanında Urfa'da esnaf esnaf dolaşıp, "HDP'lilere oy vermeyin. HDP başa gelirse kepenklerinizi indirtecekler" şeklinde ahlaksızca propaganda yapan iktidar partisi, Balıklıgöl esnafının ekmek kazandığı dükkanlara %200 zam yaparak, esnafa kepenk kapattıracak!”dedi.

ahmet atış hdp balıklıgol sanliurfa haberleri kira ucretleri