Aile sağlık merkezinde hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde gözü dönen hırsızlar, bu sefer de aile sağlık merkezine gözünü dikti. Aile sağlık merkezine girerek hırsızlık yapan hırsızlar, yakalandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gözü dönen hırsızlar, bu sefer de aile sağlık merkezine gözünü dikti. Aile sağlık merkezine girerek hırsızlık yapan hırsızlar, yakalandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklandı.

İddiaya göre Siverek 6 No'lu aile sağlığı merkezi çalışanları, sabah saatlerinde işe geldiklerinde 6 bilgisayar, güvenlik kamerası kayıt cihazı ile tıbbi ekipmanların yerinde olmadığını fark etti.

Çalışanlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık zanlıları Faruk K. ile Ömer Faruk Y. Yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin adreslerindeki aramada ele geçirilen 5 bilgisayar, güvenlik kamerası kayıt cihazı ve tıbbi malzemeler, merkez çalışanlarına teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.