Ajans Balıklıgöl'e En İyi Çıkış Yapan Haber Ajansı ödülü

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yayın yapan Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım'a Yılın En İyi Çıkış Yapan Haber Ajansı ödülü verildi.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’da yayın yapan Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım’a Yılın En İyi Çıkış Yapan Haber Ajansı ödülü verildi.

Şanlıurfa’da dördüncü yıl dönümünü kutlayan 63olay.com haber sitesi, Yılın Enleri’ni seçiyor.  Medya alanında Yılın En iyi Çıkış Yapan Haber Ajansı  dalında Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım ödüle layık görüldü. Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım’ın ödülünü 63olay.com haber sitesi Gazeteci Abdulkadir Şanlı, . Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım İmtiyaz Sahibi Hasan Ray’a takdim etti.

Ajans Balıklıgöl adına ödülü alan Hasan Ray, “Değerli meslektaşım Abdulkadir Şanlı’nın 63olay.com Haber Sitesinin 4. Kuruluş Yıl Dönümünde Şanlıurfa’nın Enleri’ni seçti. Bize bu ödülü layık gördüğü için değerli meslaktaşım Abdulkadir Şanlı’ya ekibim adına teşekkür ediyorum." dedi.

Gazeteci Abdulkadir Şanlı ise, "63olay.com haber sitesi olarak 4. yaşımızı kutluyoruz. Bu kutlama kapsamında Şanlıurfa'da bir çok dalda yılın enlerini seçtik. Yılın En iyi Çıkış Yapan Haber Ajansı  dalında Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım'a yaptıkları çalışmalar ve cesur haberleri de göz önünde bulunduruarak bu ödülü takdim ettik. Değerli meslektaşlarıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

ajans balıklıgöl sanliurfa medyası 63olay.com abdulkadir sanli hasan ray