Ajans Balıklıgöl etiket oyununu yazdı! Zabıta müdahale etti

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı mahallesinde zincir marketin bir şubesinde reyon etiket fiyatı ile kasadaki fiyatın farklı olduğunu fark eden bir vatandaş, kasa fişi ve reyondaki fiyatı fotoğraflayıp haber ihbar hattımıza yolladı. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı mahallesinde zincir marketin bir şubesinde reyon etiket fiyatı ile kasadaki fiyatın farklı olduğunu fark eden bir vatandaş, kasa fişi ve reyondaki fiyatı fotoğraflayıp haber ihbar hattımıza yolladı. 

Marketlerde etiket oyunları!

Kasa ve etiket fiyatı arasındaki farkı kamuoyuna duyuran haber merkezimizin haberi üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri hemen harekete geçti. Söz konusu markete giden zabıta ekipleri, gerekli fiyat kontrollerini yaptı. Zabıtanın kontrollerinde ürünlerin reyon etiket ve kasa fiyatlarının farklı olduğu tespit edildi.

Kasa ve reyon etiketi arasındaki fiyat farkı hakkında tutanak tutan zabıta ekipleri, tutanakları Şanlıurfa İl Ticaret Müdürlüğüne gönderdi. Şanlıurfa İl Ticaret Müdürlüğü ekiplerinin ilgili markete gerekli incelemeyi yaptıktan sonra cezai işlem uygulaması bekleniyor.
 

şanlıurfa zabıta market etiket fahiş fiyat