AK Parti İl Başkanı istifa etti

TAKİP ET

AK Parti, Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın görevinden istifa ettiği öğrenildi.

ŞANLIURFA- AK Parti, Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın görevinden istifa ettiği öğrenildi.

İstifa edeceği söylentileri ile sık sık gündeme gelen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Milletvekili aday adayı olmak için partisinin il başkanlığı görevinden istifa etti.

İstifa eden Abduurrahman Kırıkçı, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"17 Şubat 2021 tarihinden itibaren Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in başkanlığında yürüttüğüm AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevimden 2023 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Aday Adaylığı sebebiyle vermiş olduğum 16/03/2023-21 tarih ve sayılı istifa dilekçemin kabulüyle ayrıldım.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, davamıza hizmet sürecinde, desteklerini eksik etmeyen ve emeği geçen tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, İlçe başkanlanma, Kadın ve Gençlik Kollan Başkan ve Yönetim Kurullarına, Mahalle Başkanlarıma, Milletvekilerimize, Belediye Başkanlanmıza, Meclis Üyesi arkadaşlarıma, tüm değerli şehir erkanına ve çok değerli Şanlıurfalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, helallik diliyorum.

2023 Türkiye Yüzyılında "Yeniden Güçlü ve Büyük Türkiye" için bir nefer olarak var gücümle Cumhurbaşkanımızın yanında ve onun yol arkadaşı olmaktan onur duyacağım."

şanlıurfa ak parti il başkanı istifa siyaset