AK Parti Şanlıurfa'da sahaya çıktı

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Sorun ve talepleri dinleyen Kırıkçı, sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, teşkilatıyla birlikte esnaf ve vatandaş gezisine çıktı. Kırıkçı’ya ziyaretleri sırasında AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, Haliliye İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kaya, il ve ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

Kırıkçı ve beraberindeki heyetin ilk durağı Haliliye’deki Bağlarbaşı mahalle muhtarlığı oldu. Muhtarlık ziyaretinin ardından mahallede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kırıkçı, sorun ve talepleri dinledi.

“Göreve geldiğimiz günden bu güne esnaf ve vatandaşlarımızla hep iç içe olduk” diyen Kırıkçı, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını vatandaşlarımıza ilettik. Esnafımızın sorunlarını, taleplerini dinledik gerekli mercilere ilettik. AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak her zaman sahalarda olduk ve olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.