AK Parti Şanlıurfa il kongresi tamamlandı

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa 7'nci Olağan Kongresi tamamlandı. Abdurrahman Kırıkçı, kongrenin ardından AK Parti'nin yeni Şanlıurfa il başkanı oldu. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da katıldı.

AK Parti Şanlıurfa il başkanlığı seçimi için beklenen gün geldi. Bahattin Yıldız’ın yeniden aday olmayacağı kongreye tek aday ile gidiliyor. Abdurrahman Kırıkçı’nın il başkanlığına aday olduğu kongrede salon tıklım tıklım doldu. 

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Akay, Zemzem Gülender Açanal, Halil Özşavlı ve Mehmet Ali Cevheri de katıldı.

FAKIBABA KONGREYE KATILMADI

AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinden bazı isimlerin kongreye katılmaması dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde partisinden istifa edeceği konuşulan milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da salondaki isimler arasında yer almadı. Fakıbaba’nın henüz ikinci doz koronavirüs aşısını yaptırmadığı için kongreye katılmadığı iddia edildi.

11 Nisan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans ile katıldı.

Kongrenin ardından Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı oldu. Önceki başkan Bahattin Yıldız ile Kırıkçı, objektiflere yanyana poz verdiler.