AK Parti Urfa Milletvekili Adaylarını tanıttı

TAKİP ET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28. dönem Şanlıurfa milletvekili adaylarını tanıtmak için 11 Nisan Kapalı Spor salonunda partililer ile bir araya geldi.

28. Dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 30 günden az bir süre kala partiler liste çalışmalarını tamamlayarak adaylarını tanıtmaya başladı.

Türkiye siyasetinde oldukça önemli bir konumda olan Şanlıurfa’da da siyasi partiler, sahaya çıkmaya başladı. İktidar ve muhalefet partileri liste çalışmalarını tamamladıktan sonra adaylarını tanıtarak seçim çalışmalarına hız verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28. dönem Şanlıurfa milletvekili adaylarını tanıtmak için görkemli bir aday tanıtım toplantı düzenledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın başını çektiği listede Çin Büyük Elçisi ve Şanlıurfa Eski Milletvekili Abdulkadir Emin Önen’in de aralarında olduğu listede dikkat çekici isimler yer alıyor.

Tanıtım toplantısına Diyarbakır'da karayolu ile gelen Adalet Bakanı ve birinci sıra adayı Bekir Bozdağ'a Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, SKM Başkanı Faruk Badıllı eşlik etti.

11 Nisan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısı  katılım bir hayli yüksek olması gözlerden kaçmadı. Partililer spor salonunu doldurdu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları şöyle:

1 BEKİR BOZDAĞ

2 ABDULKADİR EMİN ÖNEN

3 ABDÜRRAHİM DUSAK

4 MEHMET ALİ CEVHERİ

5 CEVAHİR ASUMAN YAZMACI

6 İBRAHİM EYYÜPOĞLU

7 HİKMET BAŞAK

8 MEHMET FARUK PINARBAŞI

9 MAHMUT KAÇAR

10 NİHAT KILIÇ

11 EMRE KARAÇİZMELİ

12 MEHMET İLHAMİ GÜNBEGİ

13 ABDULLAH AKSAK

14 ABDURRAHİM TORU
 

ak parti ak parti urfa urfa ak parti ak parti urfa adaylari