AK Partili Savacak geri adım attı

TAKİP ET

AK Partili İbrahim Savacak, Beyazgül ile ilgili iddialarında geri adım attı.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ailesi ile ilgili yolsuzluk iddialarında bulunan AK Partili İbrahim Savacak konu ile ilgili yazılı açıklamalada bulundu. Açıklamada ortaya attığı iddiaların gerçekleri yantımadığını belirten Savacak şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesap üzerinden yaptığım paylaşımlar dolayısıyla bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. Büyükşehir Belediye Başkanımı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili yazdığım paylaşımlarım; çevremin ve yakınlarımın baskısı, psikolojimin yerinde olmadığı bir zamanda yapılmıştır. Bu nedenle bir takım algı ve gerçekle alakası olmayan paylaşımlarda bulundum. Yaşanan olay öncesi Büyükşehir Belediye Başkanımı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e çeşitli kanallar aracıyla ulaşmak istedim. Lakin beni görüştürmediler.

Sesimi duyurmak amacıyla yaşanan iletşim kopukluğu dolayısıyla yapmış olduğum sosyal medya paylaşımların, gönül verdiğim davam ve çok sevdiğim Büyükşehir Belediye Başkanıma zarar verdiğini gördüm. Ümmetin umudu Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgim dolayısıyla yaptığım paylaşımları sosyal medya hesabımdan kaldırıyorum.

Büyükşehir Belediye Başkanımı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelik yapmış olduğum sosyal medya paylaşımlar nedeniyle partime olan sevdam, davama olan bağlılığım dolayısıyla Başkanımızdan özür diliyorum.”