Akademik Birlik Derneğinden Rektör Güllüoğlu'na ziyaret 

TAKİP ET

Akademik Birlik Derneği Başkanı Dr. Muhammed Yaşar Dörtbudak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu'nu makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. 

ŞANLIURFA- Akademik Birlik Derneği Başkanı Dr. Muhammed Yaşar Dörtbudak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu'nu makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. 

Akademik Birlik Derneği Üyeleri Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Dernek Başkanı Dr. Muhammed Yaşar Dörtbudak, derneğin kuruluş amaçlarından, gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetlerinden ve hizmet alanlarından bahsederek bölgemiz, ülkemiz ve insanlık adına bilimsel faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirmeyi düşündükleri çalışmalarda her zaman Üniversitemizle işbirliği içinde olma arzusunda olduklarını belirtti. 

Derneğimiz hakkında bilgi verip, görüş alışverişinde bulunduk 

Akademik alanda gayret gösteren ve toplum yararına hizmet etmek isteyen akademisyenleri bir çatı altında toplamayı hedeflediklerini belirten Akademik Birlik Derneği Başkanı Dr. Muhammed Yaşar Dörtbudak, “Üyelerimizle özelde bulunduğumuz bölge, genelde ise ülkemiz ve insanlık adına bilimsel faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz çalışmalarda her zaman Üniversitemizle işbirliği içinde olma arzumuzu değerli Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ile paylaştık. Kendisine derneğimiz hakkında bilgi verip, görüş alışverişinde bulunduk. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Rektörümüze teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kendilerinin her zaman destekçisi olacağız 

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Faydalı çalışmalara ve projelere imza atacaklarını düşündüğüm Akademik Birlik Derneği yöneticilerine ve üyelerine başarılar diliyorum. Bizleri ziyaret ederek mutlu ettiler. Kendilerinin her zaman destekçisi olacağız. Bu ziyaret vesilesi ile tüm akademisyenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda, Dernek Başkanı Dr. Muhammed Yaşar Dörtbudak ve dernek üyesi Doç. Dr. Hasan Çiftçi, Rektör Mehmet Tahir Güllüoğlu'na kitaplarını hediye ettiler.
 

şanlıurfa harran üniversitesi rektör Akademik Birlik Derneği