Akçakale'de görevden alındığı iddia edilen başkan yardımcısı konuştu

TAKİP ET

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş'ın görevden alındığı iddia edildi. Belediyeden konuya ilişkin resmi bir açıklama henüz gelmedi ancak Karataş'ın isminin, belediyenin resmi internet sitesinde yer alan başkan yardımcılarının arasında olmaması bu iddiayı güçlendirdi. Bir diğer iddia ise Karataş'a farklı bir görev verileceği yönünde. Ajans Balıklıgöl'ün ulaştığı Karataş, iddiaları yalanlayarak 'Şu anda böyle bir şey yok, görevimin başındayım' dedi.

Şanlıurfa Akçakale Belediyesinde, Başkan Yardımcısı Halef Karataş’ın görevden alındığı iddia edildi. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı. 

“Şu an böyle bir şey yok”

Ajans Balıklıgöl’ün ulaştığı Karataş, görevden alındığı yönündeki iddiaların yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.  “Bugün itibariyle bir aylık resmi izne ayrıldım” diyen Karataş, “Şu anda böyle bir şey yok. Ben bir dönem izne ayrıldım, bu da yanlış anlaşılmış sanırım. Şu anda görevimin başındayım” şeklinde konuştu.



Başkan yardımcıları arasında ismi yok

Akçakale Belediyesi’ne ait internet sitesinde belediye başkan yardımcıları arasında ismi görülmeyen Karataş, “İsminiz neden başkan yardımcıları arasında yok” sorusuna şu yanıtı verdi: “O çok önemli bir şey değil. Site bazen güncelleniyor. O çok bağlayıcı değil. Bana gelen bir şey yok. Görev verilir de, alınır da. Bir gün mutlaka o makamdan alınacağız. Sonuç itibariyle bu makamları bir şekilde biz bırakacağız.”



Öte yandan Karataş’a, belediyede farklı bir görev verileceği de iddialar arasında.