Akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuk hala bulunamadı 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde derede akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları sürüyor.

CEYLANPINAR- Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde derede akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dereyi geçerken aniden yükselen suya kapılan 11 yaşındaki Davut Kara isimli çocuğun arama kurtarma çalışmaları 7’i günde de devam ediyor.

Olay, geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarından geçen Cırcıp Deresi’nde meydana gelmişti. İddiaya göre Ş.D., Y.D. ve 11 yaşındaki Davut Kara derenin kenarında inek otlatıyordu. Ve daha sonra derenin karşısına geçmeye çalışan Ş.D., Y.D. ve 11 yaşındaki Davut Kara, aniden yükselen sel sularına kapıldı. Çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı şahıslar ile onların yanına gitmeye çalışan Davut K’nın annesi Şadiye Kara da akıntıya kapıldı. Şadiye Kara ve 2 kadın çevredekilerin yardımı ile sudan çıkarıldı. 11 yaşındaki Davut Kara isimli çocuk ise akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. 

Davut Kara'nın bulunması için başlatılan çalışmalar 7 gündür devam ediyor.

Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi, Polis Sualtı Arama Ekibi ve AFAD ekipleri, olayın 7. Gününde de çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.  
 

şanlıurfa ceylanpınar sere sel davutkara