Akziyaret sulama kanalı ölüme davetiye çıkarıyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesine bağlı Akziyaret kırsal Mahallesi'nde sulama kanalına giren gençler hayatını tehlikeye atıyor.

Her yıl onlarca genç ve çocuğun boğulduğu sulama kanallarında manzara değişmiyor. Sulama kanallarına giren geçnle ve çocuklar hayatlarını tehlikeye atıyor. Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesine bağlı Akziyaret kırsal Mahallesi'nde sulama kanalına giren gençler hayatını tehlikeye atıyor.

Geçtiğimiz günlerde deneme amaçlı su bırakılan Akziyaret sulama projesi kapsamındaki kanallar içerisinde kalan su gençlerin ve çocukların serinlemek için geldiği uğrak mekanı haline geldi.

Yerleşim alanlarından uzakta ıssız bölgelerde bulunan kanallarda biriken sularda yüzen gençler ve çocuklar hayatlarını tehlikeye atmaya devam ediyor. Haber ihbar hattımıza gelen görüntülerde kanalda yüzen şahısların rahat tavırları dikkatten kaçmadı.

Vatandaşlar, kanallarda hiçbir güvenlik önleminin alınmamasını eleştirerek suların boşaltılmasını ya da güvenlik önlemleri alınmasını istedi.