Antep'te aranan cinayet zanlıları Urfa'da yakalandı

TAKİP ET

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Beydilli Mahallesi'nde öldürülen Mehmet B.'nin aktil zanlıları Şanlıurfa'da yakalandı.

BİRECİK - Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Beydilli Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, 25 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Mehmet B., alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada pompalı tüfek ile vurularak öldürüldü.

Kaçan katil zanlıları Şanlıurfa'da yakayı ele verdi

Olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren katil zanlılarını yakalamak için Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. 

Yapılan çalışmalar neticesinde, şüphelilerin olayda kullandığı aracın Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde görüldüğü belirlendi. Ekipler, Şanlıurfa Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak operayson ile 6 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada 2 adet av tüfeği, 7 adet kartuş ve 3 adet kesici alet ele geçirildiği öğrenildi.

Emniyettek işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 5'i tutuklanırken 1 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

cinayet zanlisi cinayet haberleri urfa antep haberleri