Araç sahiplerine kötü haber! Akaryakıta 3 zam birden geliyor

TAKİP ET

Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar piyasaları etkilemeye devam ediyor. Türkiye'de sürekli inişli çıkışlı bir grafik çizen petrol fiyatlarındaki son durum ne oldu? Cuma (Yarın) gününden itibaren benzinin litre fiyatına 2,35 TL, motorin litre fiyatına 1,25 TL, LPG'ye (oto gaz) ise 67 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar piyasaları etkilemeye devam ediyor. Türkiye'de sürekli inişli çıkışlı bir grafik çizen petrol fiyatlarındaki son durum ne oldu? Cuma (Yarın) gününden itibaren benzinin litre fiyatına 2,35 TL, motorin litre fiyatına 1,25 TL, LPG’ye (oto gaz) ise 67 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Dünya piyasalarında brent petrol ve dolardaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatlarında değişiklikler yaşamaya devam ediyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, 9 Haziran Cuma gününden itibaren benzinin litre fiyatına 2,35 TL, motorin litre fiyatına 1,25 TL, LPG’ye (oto gaz) ise 67 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Gelecek olan zamlarla birlikte Şanlıurfa'da motorinin litre fiyatı 22,95 TL, benzin litre fiyatı 24,42 TL, oto gaz ise ortalama 10,74 TL seviyesine yükselecek.
 

son dakika zam akaryakıt motorin lpg benzin