Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıta bir zam daha 

TAKİP ET

Akarayakıta yapılan zamların sonu gelmiyor. Araç sahiplerini üzecek haber! 11 Ağustos Cuma günü motorine yapılan zammın ardından bir zam da benzine gelmesi bekleniyor. 

EKONOMİ- Akarayakıta yapılan zamların sonu gelmiyor. Araç sahiplerini üzecek haber! 11 Ağustos Cuma günü motorine yapılan zammın ardından bir zam da benzine gelmesi bekleniyor. 

Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar piyasaları etkilemeye devam ediyor. Türkiye'de sürekli inişli çıkışlı bir grafik çizen petrol fiyatlarındaki son durum ne oldu? 15 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına büyük zam bekleniyor.

Akaryakıt zamlarının sonu gelmiyor! Motorine bir zam daha geldi

11 Ağustos Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna da 1,80 TL'lik zam gelmişti. Motorine gelen zammın ardından bir zam da benzine gelmesi bekleniyor. 

Dünya piyasalarında brent petrol ve dolardaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatlarında değişiklikler yaşamaya devam ediyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, 15 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına  1,30-1,55 TL arasında zam gelmesi bekleniyor.
 

ekonomi akaryakıt zam benzin motorin