Atatürk Bulvarının trafiğe açılacağı tarih belli oldu

TAKİP ET

Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde hasar alan binalardan dolayı trafiğe kapanan Atatürk Bulvarı'nın ne zaman trafiğe açılacağını duyurdu.

Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde hasar alan binalardan dolayı trafiğe kapanan Atatürk Bulvarı’nın ne zaman trafiğe açılacağını duyurdu.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen programa katılan Bakan Bekir Bozdağ,  trafiğe kapalı olan Atatürk Bulvarı’nın yarın trafiğe açılacağını söyledi.

Atatürk Bulvarı’na ilişkin konuşan Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:  

“Şanlıurfa sanatkar ve esnafının sıkıntı çektiği konulardan birisi Atatürk Bulvarı'nın trafiğe kapatılmış olmasıdır. Ben gereken yerlerle görüşmeleri yaptım. Valimizle de konuştuk. İnşallah yarın Şanlıurfa'da Atatürk Bulvarı'nın trafiğe açacağız. 

Yeni dönemde üzerinde duracağımız işlerden birisinin Şanlıurfa'da turizm sektöründen daha fazla pay alan, transit şehir değil hedef şehir haline gelmesi konusunda yoğun bir gayretin, çabanın içinde olacağımızı bilmenizi isterim.”