Aydınlık'tan iki ayrı kazada ölenlerle ilgili açıklama

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Gaziantep-Nizip Karayolu ile Mardin'in Derik İlçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler için bir başsağlığı mesajı yayınladı. 

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yayınladığı mesajında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. 

Aydınlık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gaziantep-Nizip karayolunda meydana gelen feci trafik kazasında aralarında 3 sağlık görevlisi, 3 itfaiyeci, 2 gazetecinin bulunduğu 16 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini 31 vatandaşımızın yaralandığının üzüntüsünü yaşarken, akşam saatlerinde Mardin’in Derik İlçesinde meydana gelen feci trafik kazasında 20 vatandaşımızın yaşamını yetirmesi ve çok sayıda vatandaşımızın yaralanması üzüntümüzü daha çok arttırdı. Ülkemizde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında ne yazık ki 36 vatandaşımız yaşamını yetirdi. Çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Üzücü trafik kazalarında yaşamını yetiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kazlarda yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimle, acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.”