Bakan Bozdağ Urfa'da konuştu

TAKİP ET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28 dönem Şanlıurfa milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuşan Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, burada bir konuşma yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28 dönem Şanlıurfa milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuşan Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, burada bir konuşma yaptı.

 

11 Nisan Kapalı Spor Salonunu dolduran kalabalığa hitap eden Bakan Bozdağ, şunları söyledi:

"Yeni dönemde Şanlıurfa’mızı, tarım üretiminin başkenti olan Urfa’mızı tarım sanayinde de gözde şehirlerden biri haline getirmenin çabası gayreti bizim ana hedeflerimizden ana çalışma alanlarımızdan olacaktır. Bir OSB’yi beşe çıkardığımız gibi, yeni OSB’leri de yanlarına ekleyerek, Şanlıurfa’mızı sanayileşme ve sanayi yatımlarıyla daha fazla gündemde tutmaya gayret edeceğiz. Bir yandan tarih hazineleriyle bir yandan dünyanın en saygın ve en kaliteli mutfağıyla, bir yandan kültür merkezleriyle Şanlıurfa’mızı turizm sektöründen de daha fazla pay alan bir il haline getirmek bizim ana gayret alanlarımızdan biri olacaktır.

 

Bizim Türkiye’de de Urfa’da da ana gündemimiz bu yıkılan enkazları kaldırmak yerlerine depreme dayanıklı, dirençli, daha güvenli yeni konutlar yapmak olacaktır. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’mızda da diğer yerlerde de söz verdiğimiz gibi yeni konutları yeni kent alanlarını bir yıl içerisinde tamamlayacak, Şanlıurfalı kardeşlerimize depremzede kardeşlerimize teslim edeceğimizi buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.

 

Şanlıurfa’mızı, tarım üretiminin başkenti olan Urfa’mızı tarım sanayinde de gözde şehirlerden biri haline getirmenin çabası gayreti bizim ana hedeflerimizden ana çalışma alanlarımızdan olacaktır. Bir OSB’yi beşe çıkardığımız gibi, yeni OSB’leri de yanlarına ekleyerek, Şanlıurfa’mızı sanayileşme ve sanayi yatımlarıyla daha fazla gündemde tutmaya gayret edeceğiz. Bir yandan tarih hazineleriyle bir yandan dünyanın en saygın ve en kaliteli mutfağıyla, bir yandan kültür merkezleriyle Şanlıurfa’mızı turizm sektöründen de daha fazla pay alan bir il haline getirmek bizim ana gayret alanlarımızdan biri olacaktır.”