Bakan Nebati'den Kemal Kılıçdaroğlu'na jet cevap

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada deprem bölgesinde vergisel tedbirler alınması gerektiğini söyledi.

SİYASET - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada deprem bölgesinde vergisel tedbirler alınması gerektiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasına Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den jet yanıt geldi. Bakan Nebati, "Bakanlığımızın bu süreçte ardı ardına attığı onlarca adımı takip edememişsiniz. Bilgi almakta zorlanıyorsanız, size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim" diye cevap verdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU MALATYA’DAN ELEŞTİRDİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine ziyarette bulundu. Depremden büyük zarar gören Malatya'da konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İş insanlarına söz verdim. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, Allah nasip ederse kazandığımızda görecekler, deprem bölgesinde en azından belli bir süre işçilerin ücretlerinden vergi alınmaması, öyle bir avantajın sağlanması gerektiğini ifade ettim" diye konuştu.

BAKAN NEBATİ’DEN YANIT GECİKMEDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı üzerinden verdi.
Bakan Nebati yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Deprem bölgesinde vergisel tedbirler alınması gerektiğine dair bir açıklama yapmışsınız. Gözüken o ki bir süredir tamamen farklı gündemlere odaklanmış olmanızdan dolayı, Bakanlığımızın bu süreçte ardı ardına attığı onlarca adımı takip edememişsiniz.

Bilgi almakta zorlanıyorsanız, size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim. Bizler depremin ilk anından bu yana deprem bölgesindeyiz. Tek odağımız da vatandaşlarımızın tüm yaralarını bir an evvel sarmak, insanımızı her bakımdan rahat ettirmektir."
 

bakan nureddin nureddin nebati ekonomi haberleri sanliurfa haberleri siyaset haberleri