Baş Danışman Türkmenoğlu, Mirdesi Aşiretine misafir oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne misafir oldu.

ŞANLIURFA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne misafir oldu.

Şanlıurfa'nın tanınan aşiretlerinden Mirdesi Aşireti mensupları bir araya geldi. Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ev sahipliğinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu katıldığı yemekli toplantıya yaklaşık iki bin kişi katıldı. 

Burada Mirdesi Aşireti mensuplarına hitap eden Baş Danışman Ayşe Türkmenoğlu, Şanlıurfa'da ve Mirdesili akrabalarıyla olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Türkmenoğlu, Türkiye'nin dört bir tarafının tehlikeler ile sarılı olduğunu ve aileler arasında bu birlikteliğin de bu yüzden çok önemli olduğunı belirtti.

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı programa Türkmenoğlu'nun yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Nihat Çiftçi, HDP Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Nuri Yeşilçayır, Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bereket, Gazeteci Yazar Hasan Ray, İş adamı Mahir Çoban, işadamı İbrâhim Asoğlu, Karaköprü Kızılay Şube Başkanı Osman Aslan, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Yönetici İbrahim Esin ve çok sayıda aşiret üyesi katıldı.

şanlıurfa cumhurbaşkanı mirdesi aşireti