Başkan Ahmet Batur: Ülkenin gündem maddesi ekonomi olmalıdır

TAKİP ET

Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım İmtiyaz Sahibi Hasan Ray, ziyaret ettiği MİSİAD Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Batur ve yönetimine başarı diledi.

Şanlıurfalı genç işadamlarından Ahmet Batur MİSİAD Eyyübiye İlçe Başkanı olarak atandı. Yapılan atama sonrası Başkan Batur’a ziyaretler sürüyor. Başkan Ahmet Batur’u ziyaret eden Ajans Balıklıgöl Medya ve Tanıtım İmtiyaz Sahibi Hasan Ray, Başkan Batur ve yönetimine başarı diledi.

MİSİAD Eyyübiye İlçes Başkanlığı hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Batur ülkenin ekonomik gündemine ilişkin önemli tespit ve önerilerde bulundu. Başkan Batur, seçimlerin sona erdiğini ve artık en önemli gündem maddesinin ekonomi olması gerektiğini belirtti.

Başkan Batur’a başarı dileyen Hasan Ray ise, genç işadamı Ahmet Batur’un kenti yakından bildiği sık sık öneriler sunduğuna dikkat çekerek, “Başkan Ahmet Batur, son zamanlarda kentteki sorunları ve bu sorunlara çözüm önerisi sunarak dikkat çekiyor. Bu profildeki iş insanlarımızın öne çıkarılması ve desteklenmesi gerekiyor. Başkan Batur’a başarı diliyorum” dedi.

Ahmet Batur MİSİAD Eyyübiye İlçe Başkanlığına atandı

misiad eyyubiye misiad ahmet batur hasan ray ajans balikligol