Başkan Ahmet Yetimoğlu: Kimsenin adamı olmayacağız!

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, haftalık il ve ilçe toplantısında partililer ile bir araya geldi. Çok sayıda kişinin katıldığı programda partiye katılan kişilere parti rozeti taktı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, haftalık il ve ilçe toplantısında partililer ile bir araya geldi. Çok sayıda kişinin katıldığı programda partiye katılan kişilere parti rozeti taktı.

İl ve ilçe teşkilatlarının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Yetimoğlu, parti içerisinde yaşanan sıkıntılara ilişkin de birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yeniden Refah Partisi Hilvan İlçe Başkanlığına Salih Beyret seçildi

Yaşanan sorunların çözülmesi gerektiğine ve kardeşlik hukukun tesis edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Yetimoğlu, “Genel başkanımız doğruya doğru yanlışa yanlış dediği müddetçe bu süre içerisinde çığ gibi büyümeye başladık. Bu toplumun burada olması çok şeyi değiştiriyor. 

Urfa Yeniden Refah'ta Ahmet Yetimoğlu sesleri yükseliyor

‘Artık bir araya gelmemiz lazım, birlik olmamız lazım’

Ama bunu yaparken de ne yazık ki içimizde sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntılarımız nelerdir; biz aslında dışarıyla mücadele etmemiz gerekirken kendi içimizdeki sıkıntıları ve problemleri hala çözemedik. Tam 5 yıldır bunu yapıyoruz; yetmedi mi, yeter!. Artık bir araya gelmemiz lazım, birlik olmamız lazım, kardeş olmamız lazım, hep birlikte Yeniden Refah Partisini hak ettiği yere taşıyabilmek için mücadele vermemiz lazım.” dedi.

‘Kimsenin adamı olmayacağız’

Kimsenin Yeniden Refah Partisini karalamayacağını söyleyen Başkan Yetimoğlu, “Ama iki üç gün önce medyada çıkan bir haber var. İnan ki şahsen çok üzüldüm. Birileri diyor ki Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'da neler oluyor? teşkilatta neler oluyor? Teşkilatta ne olması gerekir, Birlik, beraberlik ve kardeşlik olması gerekir. 

Birilerinin söylemi ile birilerinin söylediği ile bir kitleyi bir teşkilatı bir Yeniden Refah Partisi'ni kimsenin karalamaya gücü yetmez. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hep birlikte bu davaya sahip çıkacağız. Biz birilerinin adamı olmayacağız, biz davamızın adamı olacağız” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Urfa İl Başkanı Belli oldu

Partilerine binden fazla üye kazandırdıklarını söyleyen Yetimoğlu şunları dile getirdi: "Bugün ben burada nöbet tutuyorum, yarın bir başkası nöbeti devralacak ama bu süre içerisinde yapabildiğimiz, gücümüzün yettiğince bu davaya katkı yapmaya çalışacağız. Bunu yaptığımız zaman gerçek Mücahit gerçek davaya inanan bireyler olacağız. Bunu sizden istirham ediyorum; bu dedikodulara kulak asmayalım bu dedikoduların bir son bulması lazım çünkü önümüzde çok ciddi bir seçim var.

Milli görüş denildiği zaman Türkiye genelinde ilk üçün içerisindeyiz. Bunlardan bir tanesi Kocaeli ikincisi Konya üçüncüsü Şanlıurfa… Yönetimi yok diyen arkadaşlara söylüyorum; 2 ay içerisinde 1240 üye yapmışız. Teşkilata kazandırmış olduğumuz sivil toplum örgütleri, kazandırdığımız dernekler, kazandırdığımız kanaat önderleri ve aşiret mensuplarını sayarsam sabah olur. Biz bunların çabasını sarf ediyoruz Urfa'nın hak ettiği yere gelmesi için."

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Yetimoğlu mazbatayı aldı

ahmet yetimoglu yeniden refah partisi erbakan