Başkan Atakay: hayvanları çalınan ailenin yanındayız

TAKİP ET

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Fatih Atakay, Gölcük kırsal mahallesinde hayvanları çalınan aileyi ziyaret etti.

HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Fatih Atakay, Gölcük kırsal mahallesinde hayvanları çalınan aileyi ziyaret etti.

HÜDA PAR ilçe Başkanı Mehmet Fatih Atakay, beraberindeki heyet ile geçtiğimiz günlerde Gölcük kırsal mahallesinde büyükbaş hayvanları çalınan Halil Tektaş isimli vatandaşa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Olayın üzerinden yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen hırsızlık olayı ile ilgili gelişme olmadığının altını çizen Başkan Atakay, yetkililerin olayın takipçisi olmasını temenni etti.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Başkan Mehmet Fatih Atakay, “HÜDA PAR ilçe başkanlığı olarak 7 adet büyükbaş hayvanı çalınan Halil Tektaş adlı vatandaşımızı ziyaret ettik. Mağduriyetini kendisinden dinlediğimiz Halil Tektaş, ‘100 binin üzerinde zararı olduğunu, yetkililere başvurduğunu, henüz hırsızların bulunmadığını, daha önce de kardeşlerinin hayvanlarının çalındığını ve bu konuda suçluların hak ettiği cezayı almadıkları için rahatça hırsızlık yapabildiklerini ama yine de sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacağını’ ifade etti.

Ayrıca vatandaşlarımız da bu tür olaylara karşı tedbirli ve dikkatli olsunlar. Vatandaşların her türlü sorunlarını kendi sorunumuzmuş gibi görüyor, kendisine HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığı olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.