Başkan Bayık, Karacurunluların talebini geri çevirmedi

TAKİP ET

Başkan Bayık Karacurunluların kilitli taş talebini geri çevirmedi. Mahalle sakinleri, sokaklarının iyileştirilmesini ilgiyle karşıladı.

HİLVAN- Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, vatandaşlardan gelen kilitli parke taşı döşeme talebini geri çevirmedi. Mahalle Muhtarı Fethi Yıldız ile birlikte sokaklarda inceleme yapan Bayık, çalışmaların başlatıldığını duyurdu.

Çimdelli yol güzergâhında yaşayan vatandaşların sokaklarının kilitli parke taşı ile döşenmesini talep vardı. Bu talebi değerlendiren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmaların başlatılması için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Çalışmaların başlatıldığı noktalarda inceleme yapan Başkan Bayık, çalışmaların kısa sürede tamamlanacaktır. Bayık, "Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Vatandaşlarımız mahalle muhtarına kilitli parke taşı isteklerini iletmişler. Muhtarımız da mahalle sakinlerinin bu isteklerini ilgili birimlerimize bildirdi. Teknik ekiplerimizle bu talebi değerlendirdik. Vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı başlattık. Her zaman dediğimiz gibi Hilvan hizmetin en iyisine layıktır.” dedi.

Başkan Bayık ile birlikte incelemelere katılan Mahalle Muhtarı Fethi Yıldız başlatılan çalışmaların nedeniyle teşekkür etti. Yıldız, “Mahallemizin bazı ara sokakların kilitli taş ile döşeme talebini belediye başkanımıza ilettik. Sağ olsunlar talebimizi geri çevirmedi. Başlatılan çalışmalar için Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Başlatılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı.


 

şanlıurfa hilvan çevre