Başkan Bereket: Gençlerimiz için önemli kararlar aldık

TAKİP ET

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’nın sayılı büyük aşiretlerinden olan Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bereket’in ev sahipliğinde toplandı. Yapılan toplantıda aşiret fertleri arasında dayanışma, yardımlaşma ve kaynaşmanın pekiştirilmesi konusu istişare edildi.

Yönetim kurulu üyeleri tarafından aşiret gençliğine ilişkin hayata geçirilecek olan projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu. Gençlerin daha fazla yakınlaşması ve aile bireylerini bir araya getirilmesi adına atılacak adımların konuşulduğu toplantıda önemli kararlar alındı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Bereket, şunları söyledi:
“Mirdesi Aşireti köklü ve bir o kadar da büyük bir aşirettir. Dernek olarak bugün yaptığımız toplantımıza amacımız; köklü aşiretimizin gelenek ve göreneklerinin yanı sıra birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesidir. Bu birlik ve beraberliğin pekişmesi ve güçlenmesi aşiretimizin geleceği için aydınlık anlamına geliyor.

Özellikle genç kardeşlerimize yönelik güzel kararlar aldık. Bu sayede gençlerimiz daha fazla yan yana gelecek, daha fazla kaynaşacaklar. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Toplantıya katılan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.