Başkan Beyazgül'den Başkan Batur'a ziyaret

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MİSİAD Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MİSİAD Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Eyyübiye İlçe Başkanı İş İnsanı Ahmet Batur'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kayral, İş insanı Hasan Batur da hazır bulundu.

Başkan Beyazgül, MİSİAD üyeleri ile tecrübelerini paylaşırken Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Eyyübiye İlçe Başkanı İş İnsanı Ahmet Batur, ise Başkan Beyazgül'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Beyazgül'ün Urfa'da önemli projeler hayata geçirdiğini söyleyen Başkan Batur, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün ziyaretleri bizleri onure etti. Başkanımız seçildiği günden beri özellikle STK ve vatandaşlara önem vererek sık sık bir araya gelip şehri onlar ile birlikte yönetmeye gayret gösterdi. Bugün de başkanımıza Şanlıurfa'mız için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken kent için fikir ve önerilerimizi sunduk " dedi.
 

şanlıurfa zeynel abidin beyazgül ahmet batur Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği