Başkan Beyazgül'den Hilvan kentsel dönüşüm açıklaması

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Hilvan'la ilgili yeni bir proje açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Hilvan'la ilgili yeni bir proje açıkladı.

Hilvan'a bağlı Ovacık kırsal Mahallesi'nde yapılan Şire Şenliklerinde konuşan Başkan Beyazgül, Hilvan'a yaptıkları ve yapacakları yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hilvan'da başlatılan yol çalışmaların %95'in tamamlalarına dikkat çeken Başkan Beyazgül, Hilvan için kentsel dönüşüm başlatacaklarını söyledi.

Başkan Beyazgül ilçede istihdamı arttırmak için OSB çalışması başlatacaklarını belirterek şunları söyledi:

" ‘’Hilvan ilçemize çok büyük hizmetler yaptık. İlçemize kütüphane kazandırdık. Mezbaha, çevre yolu ve parklar yapıyoruz. Mezarlık alanlarını genişletiyoruz. Hilvan’da ne eksik ise Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ile birlikte el ele vermiş eksiklikleri gideriyoruz. Hilvan’ı eksiksiz bir hale getirme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Kırsalda plan ve program dahilinde yapılan çalışmalarda yüzde 95 oranında yollarımızı tamamladık.

Gerek Şanlıurfa gerekse Hilvan’da şimdi atacağımız adımların en önemlisi kentsel dönüşümdür. Allah’ın izni ile bunu yapacağız. Hilvan Belediye Başkanımızın da bu konu da gayretleri var ve kentsel dönüşüm bizim için çok önemlidir. Belediyeler istihdam oluşturma görevi noktasında çok önde değillerdi ama bu dönemde gerek Büyükşehir Belediyemiz gerek ilçe belediyelerimiz fabrikalar da açtık.

Şanlıurfa Belediyesi olarak fabrikalarımız çok yakında işçi almaya başlayacak. İstihdamı artırma noktasında OSB su projemiz devam etmektedir. Potansiyeli güçlü olan bir şehir, tarımı güçlü olan bir şehir, güçlü turizm ve genci olan Şanlıurfa elbette ki hakkettiği yere ulaşacaktır. Bunun yolu elbirliği ile çalışmaktan geçer, Gücümüzü birleştirmekten geçer, güçlü