Başkan Beyazgül, Mirdesilere konuk oldu

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Aşiret üyeleri ile bir araya gelen Başkan Beyazgül, aşiret derneklerinin dayanışma ve birlik açısından önem araz ettiğine dikkat çekerek 'Bu kültür Türkiye'nin hiçbir yerinde yok' dedi.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Aşiret üyeleri ile bir araya gelen Başkan Beyazgül, aşiret derneklerinin dayanışma ve birlik açısından önem araz ettiğine dikkat çekerek “Bu kültür Türkiye’nin hiçbir yerinde yok” dedi.

Mirdesi Dernek Başkanı Hüseyin Bereket'ten teşekkür mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra kültürel dernekleri de ziyaret ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Başkan Beyazgül, aşiret üyeleri ile sohbet etti. Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bereket, Başkan Beyazgül’ün ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mirdesiler güzel işler ile anılıyor

Aşiret üyeleriyle sohbet eden Başkan Beyazgül, “Mirdesi aşiretine mensup olan birçok dostumuz var. Bunlar her zaman güzel işler ile anıldılar. Her zaman devletimizi ve milletimizin yanında yer aldılar.” dedi. Birlik ve beraberlik anlamında büyük arz eden aşiret derneklerinin güzel bir sohbet ve dayanışma örneği olduğunu belirten Başkan Beyazgül, “Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir kültür yok” diye konuştu.

Balkan Beyazgül’e teşekkür etti

Başkan Beyazgül’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bereket, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız derneğimize ziyarette bulundu. Kendilerine bu nazik davranışları için aşiretim adına teşekkür ediyorum. Tekrardan hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

‘Her zaman iyi ve güzelden yana olduk’

Aşiret derneklerinin dayanışma temelli kurulduğunu dile getiren Başkan Bereket, “Mirdesi aşireti var olduğu günden bu yana  her zaman güzel ve iyi olandan yana tavır almıştır. Bizler aşiret mensupları olarak her hafta toplanıp aşiret üyelerimizin dayanışması, kaynaşması  ve birlik beraberliği için istişarelerde bulunuyoruz. Burada temel amacımız aile üyelerimize faydalı olmaktır.” İfadelerine yer verdi.

‘Biz büyük bir aileyiz’

Aile üyelerinin yanı sıra diğer aşiretlere mensup ailelere de destekte bulunduklarına dikkat çeken Başkan Bereket, “Biz Mirdesiler olarak çok büyük bir aileyiz. Ailemizin bu özelliğini sadece kendi içimizde tutmak yerine diğer ailelerin da eksiklerinin giderilmesi adına kullanıyoruz. Örneğin sadece kendi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyoruz. Bizim aşirete mensup olmayan ailelere de destek oluyoruz” dedi.
 

Baş Danışman Türkmenoğlu, Mirdesi Aşiretine misafir oldu

mirdesiler sanliurfa mirdesi mirdesi asireti mirdesi haberleri baskan beyazgul huseyin bereket