Başkan Ekinci, yeni yılın ilk mesaisine esnafları ziyaret ederek başladı 

TAKİP ET

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Yeni yılın ilk mesai gününe esnafları ziyaret ederek başladı.

VİRANŞEHİR- Yenişehir Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek mesaiye başlayan Başkan Ekinci, esnafların yeni yılını kutladı, hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Esnaf ve vatandaşlarla fırsat buldukça bir araya gelerek sohbet eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Yeni yılın ilk mesai gününe esnafları ziyaret ederek başladı. 

İşyerlerini tek tek gezerek esnafların yeni yılını kutlayan ve bol kazançlar dileyen Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 

Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Ekinci, kendisine iletilen sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Ekinci, Bugün de yeni yıl dolayısıyla esnaflarımızı ziyaret ederek, hem yeni yıllarını kutladık. Hem de talep öneri ve sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek, sorunların çözümü konusunda istişarelerde bulunduk. Viranşehir’in büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz demeden tüm gücümüz ve imkânlarımızla sahada vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Bugün de yeni yıl münasebetiyle esnaflarımızın hem yeni yılını kutladık, hem de hasbıhal ettik. Esnaflarımızın gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni yılının tüm esnaf ve vatandaşlarımıza sağlık, huzur, esenlik ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan’ın yeni yılını kutlayan esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.
 

şanlıurfa viranşehir belediyesi esnaf