Başkan Eyyüpoğlu, güven tazeledi

TAKİP ET

Şanlıurfa Ziraat Odası seçimleri yapıldı. Ahmet Eyyüpoğlu 4'üncü döneminde tekrardan başkan seçilerek güven tazeledi.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Ziraat Odası seçimi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Ahmet Eyyüpoğlu 4’üncü döneminde de tekrardan başkan seçilerek güven tazeledi.
Şanlıurfa Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı muhtarları, delegeler ve çiftçilerin katılımı ile Şanlıurfa Ziraat Odası konferans salonunda gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen seçimde Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetimi kurulu güven tazeledi. 

Yapılan seçimin ardından açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu; “Bizlere bu görevi dört dönemdir layık gören delegelerimize, muhtarlarımıza ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Biz bu koltukta oldukça her daim çiftçimizin destekçisi olacağız” ifadelerine yer verdi.

ŞANLIURFA ZİRAAT ODASI YÖNETİMİ ŞÖYLE:

ASİL ÜYELER

Ahmet Eyüpoğlu, Ali Felhan, Mahmut Ayniberk, Halil Aksoy, Serkan Kırmız,ı Fethi Budak, Mehmet Çiftç,i Halil Ataş, Fevzi Karataş, Abdulkadir Özcan, Halil Mol, Mustafa Çiftçi, Osman Kaya, Übet Sel, Halil Topdağ, Mehmet Çiftçi, Mehmet Baylan, Mustafa Kaya, Mehmet Altındağ, İsmail Polat, Eyüp Kubat.

YEDEK ÜYELER

Aziz Yıldırım, İbrahim Ay, Halil Eyüpoğlu, Mahmut Akar, Ömer Doğan, Hasan Ece, Mehmet Demir, Ahmet Demirol, Hüseyin Yeşil, Mehmet Halil Kaplan, Haydar Kubat, Şeyhisa Salgut, Hasan Kolu, Beco Aslan, İsa Kırmızı, Yılmaz Toprak, Muhsin Kılıç, Orhan Uçar, İbrahim Aksoy, Yunus Olgaç, Mehmet Kubat.

Hilvan Ziraat Odası seçimi sonuçlandı


 

şanlıurfa ziraat odası ahmet eyyüpoğlu seçim