Başkan Ferhat Karadağ'dan liste açıklaması

TAKİP ET

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde yarışacak olan milletvekili adayları belli oldu.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde yarışacak olan milletvekili adayları belli oldu. Siyasi partiler listelerini açıklamasıyla yarış resmen başladı. Oldukça çekişmeli geçeceğe benzeyen seçimde partiler listelerini ince eleyip sık dokuyarak hazırladı.
Gelecek Partisi ve Deva Partisi’nin adaylarının da içerisinde yer aldığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesi de belli oldu. Listelerin belli olmasıyla birlikte CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

CHP Urfa Milletvekili adayı listesi belli oldu

Listede yer alan adaylara başarı dileyen Başkan Ferhat Karadağ, şu ifadelere yer verdi:

"28. Dönem CHP milletvekili seçim listelerinde yer alan alamayan tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ülkemize ve Urfa'mıza hayırlı olsun. Hak, hukuk ve adalet mücadelesinde Biriz, beraberiz. Kentimiz için hep birlikte mücadele edeceğiz ve kazanacağız. 

Şanlıurfa Milletvekili listemizde yer alan, birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımız: kendi alanlarında başarılı, liyakatli ve çalışkandır. Urfa'mız adına ellerinden geleni yapacaklardır. Haydi Urfalılar, Şanlıurfa'ya hizmet için, başlıyoruz! Başlıyoruz! Başlıyoruz!"
 

ferghat karadag chp chp urfa urfa chp adaylari