Başkan İpar, seçim çalışmalarını sürdürüyor

TAKİP ET

İYİ Parti Hilvan İlçe Başkanı Mehmet İpar seçim çalışmalarını değerlendirdi. Başkan İpar, hedeflerinin Şanlıurfa iyi bir vekil sayısı yakalamak olduğunu söyledi.

İYİ Parti Hilvan İlçe Başkanı Mehmet İpar seçim çalışmalarını değerlendirdi. Başkan İpar, hedeflerinin Şanlıurfa iyi bir vekil sayısı yakalamak olduğunu söyledi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerine doğru siyasi partiler sahada çalışmalarını yoğunlaştırmaya devam ediyor. Siyasi partiler bir yandan seçim bürolarını açarken diğer yandan da sahada çalışmalarını yoğunlaştırıyor.
Seçim çalışmaları kapsamında gün içerisinde esnaf, vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren İYİ

Parti Hilvan ilçe teşkilatı ve Başkan Mehmet İpar çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek seçime hazırlanıyor.

Gündüz sahada gece ev ziyaretleri

14 Mayıs seçimlerine sağlam bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Mehmet İpar, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim ülkemiz ve milletimiz için oldukça büyük önem arz ediyor. Bizler de İYİ Parti Hilvan ilçe teşkilatı olarak bu bilinç ile çalışıyoruz.  Ülkemizin ve milletimizin daha sağlam ve mutlu bir geleceğe sahip olması için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde çalışıyoruz” dedi.

‘Çalmadık kapı bırakmıyoruz’

Hilvan özelinde çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Başkan İpar, “Gün içerisinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz oluyor. Bu ziyaretleri takiben gece de önceden belirlediğimiz kanaat önderleri, vatandaş ve STK ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda seçim çalışmamız oldukça verimli geçiyor. Bu çalışmamız ile hedefimiz partimizi Genelde Türkiye’de özelde de Hilvan’da birinci parti kılmaktır” diye konuştu.
 

mehmet ipar iyi parti hilvan hilvan iyi parti