Başkan Kırıkçı:Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'yı özledi

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırkçı, 3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa'ya gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı toplu açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırkçı, 3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı toplu açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.

Şanlıurfa, Haliliye Göbeklitepe Gastronomi Merkezinde düzenlenen basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat katıldı.

Başkan Kırıkçı, toplantıda 3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açılış programına yönelik açıklamalarda bulundu. Kırıkçı, yaklaşık 12 milyar lira değerindeki toplu açılış programına tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Kırıkçı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"3 Aralık Cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı hakkında bilgilendirme yapmak istedik. 2019 yılından beri gerek pandemi gerek yoğun çalışmalar ve programlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan kentimize gelemiyordu. Başkanımızla uzun bir aradan sonra Şanlıurfalılarla buluşacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’yı özledi.

Cumhurbaşkanımız Urfa’ya bir miting için gelmiyor, toplu açılışlar için geliyor. Açılışlarımız da miting havasında geçiyor. Cumhurbaşkanımız, yaklaşık 12 milyar liralık yatırımın açılışını yapacak. Şanlıurfalı vatandaşlarımızı 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Abide Kavşağındaki toplu açılış töreni bekliyoruz” dedi.
 

şanlıurfa AK parti siyaset cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan