Başkan Mustafa Cidir: Hilvan'ın en büyük talebi tarımsal sulama projesidir

TAKİP ET

AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem Milletvekili seçimlerinin sonucunu değerlendirdi.

SİYASET - AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem Milletvekili seçimlerinin sonucunu değerlendirdi. 

14 Mayıs’ta sandıktan çıkan seçim sonuçlarının yankısını devam ederken AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, önemli değerlendirmelerde bulundu. Tek amaçlarının millete hizmet etmek olduğunu söyleyen Mustafa Cidir, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için vatandaşlardan destek istedi.

Hilvan’da ortaya çıkan seçim sonucunun kendilerini memnun ettiğini belirten Başkan Mustafa Cidir şunları söyledi:

Mustafa Cidir: Bizim bir meselemiz var

“Hilvan'da seçime katılım çok yüksekti. Hilvan'da zorlu bir maraton geçirdik. Malumunuz Hilvanlı olup da farklı partilerden aday olan yaklaşık 8 vekil vardı. Buna rağmen Hilvan insanımız tercihini AK Parti'den yana kullandı, desteğin cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekillerimize verdiler. Ben Hilvanlı bütün hemşerilerime tekrardan teşekkür ediyorum.

‘Küskünler kırgınlar olabilir, hepsini kabul ediyoruz’

Seçim daha bitmedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi 28'inde tekrarlanacak, bu seçimde bize oy vermeyen hemşirelerimizin oylarına da talibiz. AK Parti kadroları olarak biz her zaman bu milletin hizmetkarı olduk, hizmetkarı olmakla da yolumuza devam edeceğiz. Kırılanlar olabilir, küskünler olabilir, bizim eksikliklerimiz olabilir, bunların hepsini kabul ediyoruz. Biz hiç yılmadan, yıkılmadan var gücümüzle Hilvan’ımıza memleketimizi hizmet etmek için çalışacağız.

2018 -2023 yılı seçim tablosu! Partilerin durumu nasıl değişti?

Partimizin oyları da inşallah milletimizin ferasetiyle daha da artacaktır. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Hemşerilerimizin samimiyetine inanıyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin.

‘Memleketin değerlerine değer katıyoruz’

Bizim tek derdimiz; bu memleketin değerlerine değer katmak, bu memlekete hizmet etmek, bu ülke AK Parti ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde güzel bir noktaya geldi. Öz kaynaklarımıza ulaştık. Doğalgazından tut, Milli savunma sanayisine tutun da petrole kadar tekrar tekrar büyüyoruz ve büyümeye devam edeceğiz. İnşallah bu seçimlerden sonra Türkiye ile vizyonuyla bütün dünyaya varlığını kanıtlayacak ve bütün dünyaya ses getirecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

‘Tek derdimiz memlekete hizmet etmektir’

Algı operasyonu yaptılar. İşte ‘cumhurbaşkanı %43 ile kaybediyor’ diye. Bunu dış güçlerin de desteğiyle yapıyorlardı ama herkes gerçeği bir kez daha gördü. İnsanlarımız, memleketimiz, ülkemiz cumhurbaşkanımızdan yana destek verdiler. İnandılar ve güvendiler, biz yolumuza bakıyoruz, böyle şeylere takılmayacağız. Bize oy veren vermeyen herkes baş tacıdır. Bizim tek derdimiz bu memlekete hizmet etmektir. Bize destek vermeyenlere ne desteğini almaktır.

Cumhurbaşkanlık seçimi ikinci tura kaldı

‘Yavaş ama emin adımlarla yürüyoruz’

64 köy 84 mezramız var. Kırsalımız daha yoğun, köylerde malumunuz talepler var. Köy içindeki çalışmalar köy içindeki çalışmalarımız var ama işi bitmiş değil bu gerçek ama önümüzdeki süreçte belediyelerimiz ile beraber bu çalışmalar tamamlanacaktır. Yavaş yavaş ilerliyoruz ama emin adımlarla ilerliyoruz.

‘Hilvan’ın en büyük talebi sulama projesi’

Hilvan'ın en büyük talebi benim de mücadelesini verdiğim en büyük proje Hilvan'daki tarımsal sulama projesidir. Geçen dönemlerde Viranşehir, Siverek ve Hilvan bu projede birleşikti ve ağır maliyetli bir projeydi. Çalışmalarımız sonucunda Hilvan’ın 240.000 dönümlük projesi diğer ilçelerden ayrıldı. Hilvan'a olabilecek en büyük proje budur. İstihdam açığını kapatır, işsizliği kapatır, memleketin ekonomik refah seviyesini yükseltecek tek projemizdir. Derdimiz bir an önce toprakların tarımsal sulamayla buluşmasıdır.

Cevheri, sekizinci seçim bürosunu açtı

Sulamanın maliyeti GES ile düşürülebilir

240 bin dönümlük proje eğer sulama projesine geçerse maliyetli olacağı söyleniyordu.  Ama biz bir alternatif ile onların yanına gittik. Bu projenin yanına bir de GES kurulursa kendi enerjisini kendisi tarafından üretilirse İnşallah çiftçiye maliyeti daha düşük olur. Hayata geçerse ben eminim ki Hilvan'ın siması çehresi değişecektir. İnşallah Allah nasip ederse birlikte ileriki zamanda bunu takipçisi olacağız. İnşallah bunu hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

2. turda Erdoğan’a destek istedi

28 Mayıs'ta Ben inanıyorum ki müşterilerim cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yana tavırlarını koyacaklardır büyük bir başarı ile Cumhurbaşkanımızın tekrar derse geleceklerini çoğunu gördüğüne inanıyorum ve sizin huzurunuzda bütün hemşirelerimizi Sayın 28'inde sonra başına bekliyorum Türkiye'nin kendi kaderini belirleyeceği bir seçimdir. Hilvan'dan Bir şeylerimiz de bunun altına imzasını atacaktır.
 

ÖZEL HABER: AJANSBALIKLIGÖL.COM.TR 

mustafa cidir mustafa cidir ak parti hilvan ak parti ak parti