Başkan Yanmaz'dan Kırıkçı'ya çok sert Zakkum eleştirisi

TAKİP ET

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, düzenlediği basın toplantısında AK Parti cephesine Zakkum grubu üzerinden yüklendi.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, düzenlediği basın toplantısında AK Parti cephesine Zakkum grubu üzerinden yüklendi.

Ülke gündemine oturan Zakkum Müzik grubunun Şanlıurfa konseri sonrasında yaptığı açıklamayı Twitter hesabından eleştiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'yı sert bir dille eleştiren Saader Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, "Allah kitap diyerek insanları kandırmaya 20 yıldır devam ediyorsunuz" dedi.

Zakkum Müzik grubu konserden sonra yaptığı açıklamaya ser tepki gösteren Niyazi Yanmaz, "Bu açıklama rezaletin daniskasıdır. Yani tam bir yılan dili. Zehir zemberek bir açıklama. Böyle bir ifade böyle bir laf Urfalılara hakarettir. Kimdir bunu yapan? Büyükşehir Belediye Başkanı  Ak Partinin Belediye Başkanı" dedi.

Daha sonra Başkan Kırıkçı'nın Zakkum Müzik grubuna yönelik eleştirisini değerlendiren Başkan Yanmaz şunları söyledi:

"Bunu senin belediyen yaptı. Sen belediyene sahip çıkacaksın, senin şikayet etmeye hakkın yok!. Din istismarcılığı yapmayın, Allahla insanları aldatmayın. Senin belediyen bu icraat yapıyor, ne konuşuyorsun sen!. 

Allah kitap diyerek insanları kandırmaya 20 yıldır devam ediyorsunuz. Sen belediyene söyle ki bunu iptal ey yapma. Özür bekliyormuş, neyin özrünü bekliyorsun?. Siz Urfalılar ile alay mı ediyorsunuz? Mangalda kül bırakmıyorsunuz. Böyle bir anlayış olabilir mi?