Baydilli ekibiyle sahada

TAKİP ET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bugünkü mesaisine Alibaba ve Narlıkuyu Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerine inceleyerek başladı. Baydilli, sorunları da not alarak çözüm için ilgili birimlere iletti. Narlıkuyu Mahallesinde yapılan semt pazarındaki çalışmaları da inceleyen Baydilli, 'Burada sadece pazar yeri ve otopark değil çeşitli faaliyetlerimiz de olacak' dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabah 07.00’de başladığı mesaisinde saha gezileriyle sorunları ve talepleri yerinde inceledi. Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte belediye binasından çıkarak Diyarbakır yolu üzerinde, Alibaba Mahallesinde ve Narlıkuyu Mahallesinde yapılan çalışmaları ve sorunları inceledi.

İncelemelerini yürüyerek yapan Baydilli, Narlıkuyu Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine yaptırılan ve bitme aşamasına gelen modern semt pazarını da ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar ve tamamlanma süreciyle ilgili detaylı bilgi alan Baydilli, şöyle konuştu:

“Vatandaşlarımızdan gelen bazı talepler üzerine gerekli yerlerde inceleme yaptık ve çalışma başlatılması talimatını verdik. Bunun yanında Narlıkuyu Mahallemize kazandırdığımız semt pazarı ve otoparkı da ziyaret ettik. Gerçekten modern ve büyük bir semt pazarı oldu, burada sadece pazar yeri ve otopark değil çeşitli faaliyetlerimiz de olacaktır. Çok az işi kalmış ve İnşallah kısa süre sonra açılışını yapıp hizmete sunacağız.”

Başkan Baydilli alan gezisinde esnaf ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.