Bayık, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

TAKİP ET

Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

HİLVAN- Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

Sabah saatlerinde Hilvan Hükümet Konağı’nda düzenlenen Atatürk büstüne çelenk koyma töreninin ardından, Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Hilvan Şube Başkanı Halil Bayuk, siyasi parti ilçe başkan temsilcileri ve STK başkanları ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları bir araya geldi. 

Muhtarlara hitaben konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; ‘Muhtarlar demokrasinin temel yapı taşı ve devlet ile halk arasında köprü görevi gören mercilerdir. Vatandaşların sorunlarıyla her zaman yakından ilgilenen muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelip taleplerini dinliyoruz ve elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Hem devleti hem de milleti temsil gibi önemli bir vazifeyi icra eden muhtarlarımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidara gelmesi ile temek hakları da giderek iyileştirildi. Cumhurbaşkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Bu düşüncelerle kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza etkin bir şekilde ulaşmasında emeği geçen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, muhtarlarımız onuruna düzenlemiş olduğumuz programa katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum ‘dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile buluşan Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş; ‘Muhtar seçimle göreve gelmiş en küçük yerel yönetim biçimi, halkın sorunlarına ulaşmamızda çok önemli bir vazifeyi yerine getiren kamu görevlileridir. Temsil ettikleri mahallede büyük sorumlulukları bulunan muhtarlarımızın her zaman destekçisi olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Muhtarlar günü münasebetiyle bir araya geldiğimiz tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım. ‘dedi.

Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Hilvan Şube Başkanı Halil Bayuk ‘Muhtarlar günü münasebetiyle muhtar arkadaşlarımızla bir araya gelmemize vesile olan İlçe Kaymakamımız Sayın Orhan Gazi Karakaş ve Hilvan Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık’a teşekkür ederim’ şeklinde konuştu. 


 

şanlıurfa hilvan muhtarlar günü