Belediye başkanlarından kafaları karıştıran açıklamalar

TAKİP ET

Uluslararası İslami Dayanışma Spor Federasyonu tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi. 9-18 Ağustos tarihlerinde Konya'da gerçekleştirilen oyunlara 56 ülkeden, 24 branşta 4 bin 200 sporcu katıldı. Şanlıurfa'dan oyunlara katılan kick-boks sporcusu Emrah Yaşar, altın madalya ile kente döndü. Haliliye Belediyesi'nin sporcusu olarak bilinen Yaşar için Suruç Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş da 'sporcumuz' ifadesini kullandı.

Konya’da düzenlenen 5’inci İslami Dayanışma oyunları dün sona erdi. Oyunlara 56 ülke ve 24 branştan 4 bin 200 sporcunun katıldı. Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’nin sporcusu olarak bilinen kick boks sporcusu Emrah Yaşar,  86 kiloda şampiyon olarak altın madalya aldı.

Aktaş ‘sporcumuz’ dedi

Suruç Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Kick Boks branşında 86 kiloda şampiyon olup, göğsümüzü kabartan sporcumuz Emrah Yaşar'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Canpolat: Sporcumuz Emrah Yaşar’ı tebrik ederim

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da, altın madalya ile kente dönen sporcuyu tebrik etti. Canpolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Konya’da düzenlenen 5'inci İslami Dayanışma Oyunlarında Kick Boks'da Şampiyon olan Haliliye Belediyespor Kulübü sporcumuz Emrah Yaşar'ı tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

İki belediye başkanının altın madalya alan Yaşar’dan ‘sporcumuz’ diye bahsetmesi dikkatlerden kaçmadı.