Berivan Gökoğlu, Şanlıurfalı şampiyonları tebrik etti

TAKİP ET

İş insanı ve Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatif Başkanı Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Şanlıurfadan çıkan şampiyonları ziyaret etti.

İş insanı ve Güneşin Kadınları Şanlıurfa Kooperatif Başkanı Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Şanlıurfadan çıkan şampiyonları ziyaret etti.

Spor salonunda çalıştıkları sırada şampiyonları ziyaret eden Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, sporun insan yaşamında önemine dikkat çekti.

Berivan Gökoğlu, Serhat Akagündüz antrenörlüğünde çalışan Avrupa Kickboks şampiyonu ve 5. İslami Dayanışma Oyunları Şampiyonu Emrah Yasar ve Türkiye Muaythai Şampiyonu Furkan Güneşi ziyaret etti.
Burada sporculara yönelik bir konuşma gerçekleştiren Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, sporun önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

Sporu bir alışkan haline getirerek yapmanızı tavsiye diyorum. Bu arada ben de 6 yaşında iken 7 yal grubuyla yaptığı yarışımda birinci olmuştum. İlk madalya çok önemlidir. Onunla yatıp onunla kalkıyordum. İnşallah bu guru hepinize nasip olur. 

Spor aslında sadece yapılan teknikler değildir. Bütün vücudun beslenmesidir. Bir genç 8 yaşlarından başlayarak ileri yaşa kadar yapacağı tek şey spordur. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.

Spor antrenörü Serhat Akagündüz ise Urfa siyasetinin ve bürokrasinin spor alanlarına daha fazla eğilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Berivan Gökoğlu Yıldızsoy Urfa'da İYİ Parti'yi sırtlıyor