Beyazgül: İftira atıyorlar

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak'ın iddialarına yönelik açıklama yaptı. Beyazgül, iddiaların ispatlanması durumunda istifa edeceğini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak’ın sosyal medya üzerinden ortaya attığı iddialar tartışmalara neden oldu. Beyazgül, hakkındaki iddialarla ilgili basın toplantısı düzenledi. 

Açıklamasında “Kimin bireysel çıkarına ve rantına dokunduysam aileme, çocuklarıma ve şahsıma iftira atmaya kalkıyor” diyen Beyazgül, iddialara şöyle yanıt verdi: “Konu nedir? Açıksu Caddesinde yol açıyoruz. Yol üzerindeki yeşil alan üzerinde bir kıraathane var. Bu kıraathane hakkı verilerek kamulaştırıldı. Başka ne var? Efendim benim iki yakınımı ile alacaksın. Ben 300 tane konut kale arkasında yıktım, turizm yolunu açıyorum. Bu insanların hakkı yok mu? Belediyeye ancak ihtiyaç nedeniyle işe alınır.”

BEYAZGÜL: YAKINLARIMIN DA KALBİ VAR

İddialarla ilgili savcılıktan sık sık kağıt geldiğini ifade eden Beyazgül, şunları kaydetti: “Çocuğuma, şahsıma ve aileme iftira attılar. Savcılıktan her gün kağıtlar geliyor iftiralarla ilgili. Bakıyorum iftira ve hakaretten mahkemeye çağrılıyor şahıs. İftira atıyorsanız gidin ispat edin. İnsanlar vicdanlı olsunlar. Bilsinler ki benim çocuğumun da bir kalbi var. Bilsinler ki eşimin de kalbi var. Bilsinler ki benim yakınlarımın da kalbi var. Hadi ben kendimi feda ettim. Benim yakınlarımdan ne istiyorsunuz?” 

Beyazgül, hakkındaki iddiaların ispat edilmesi durumunda istifa edeceğini de ekledi.

ANKARA’DAKİ ŞAHIS MERAK EDİLİYOR

Beyazgül, açıklamasında isim vermeden Ankara’daki bir şahıstan da söz etti. Kim olduğu merak edilen şahısla ilgili “Öte taraftan Ankara’da bir şahıs, siyaset yaptığını sanıyor” diyen Beyazgül, şöyle konuştu: “Halkı tanımıyor, milleti tanımıyor, milletin çıkarlarını bilmiyor. Bir şey bulduğu zaman hemen alıyor mal bulmuş mağribi gibi, yazık ya.