Birecik Belediye Eş Başkanı AK Parti'ye geçecek mi?

TAKİP ET

Bazı sosyal medya hesaplarından Birecik Belediye Eş Başkanı Mehmet Begit'in AK Parti'ye geçeceği yönündeki paylaşımlar üzerine Birecik Belediyesi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

Bazı sosyal medya hesaplarından Birecik Belediye Eş Başkanı Mehmet Begit’in AK Parti’ye geçeceği yönündeki paylaşımlar üzerine Birecik Belediyesi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

31 Mart yerel seçimlerde AK Parti’den DEM Parti2ye geçen Birecik Belediyesi hakkında sosyal medya hesaplarına bazı iddialar ortaya atıldı. Ortaya atılan iddia Birecik Belediye Eş Başkanı Mehmet Begit’in AK Parti’ye geçeceği yönündeydi. İddialara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile cevap veren Birecik Belediyesi iddiaları yalanladı.

Birecik Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Begit hakkında bazı sosyal medyada iddia edilen paylaşımlar üzerine bir açıklama yapma zarureti doğmuştur. 
Başkanımız Sn. Begit, seçimi kazandığı DEM Parti ile yoluna devam etmektedir ve her hangi bir partiye geçişi söz konusu değildir.”