Boğazına fındık kaçan çocuk hayatını kaybetti

TAKİP ET

Şanlıurfa'dan mevsimlik tarım işçisi olarak Karadeniz'e ve Türkiye'nin diğer bölgelerinde çalışmaya giden mevsimlik tarım işçileri zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye devam ediyor. Her yıl onlarca işçinin trafik kazalarında ve olumsuz çalışma şartlarından dolayı hayatını kaybettiği mevsimlik tarım işçiliği nedeniyle bugün bir can daha kaybedildi.

Şanlıurfa’dan ailesiyle birlikte Ordu'nun Fatsa ilçesine fındık toplamaya giden 11 yaşındaki çocuk, soluk borusuna kaçan fındık parçacıkları nedeni ile hayatını kaybetti. 

Edinlen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan Ordu'nun Fatsa ilçesine ailesi ile birlikte fındık toplaya giden 11 yaşındaki Sinan Enes Zinciralmaz, iddiaya göre soluk borusuna kaçan fındık parçacıkları ile rahatsızlandı. Durumu fark eden aile çocuğu hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Zinciralmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Zinciralmaz’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine gönderildi. 


 

şanlıurfa ordu fındık çocuk