Bozdağ'dan Urfa'da çöken binaya ilişkin açıklama!

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi'nin ardından 'orta hasarlı' hâle gelmiş bir binanın kendiliğinden çökmesi olayına ilişkin açıklamada bulundu.

BOZOVA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi'nin ardından 'orta hasarlı' hâle gelmiş bir binanın kendiliğinden çökmesi olayına ilişkin açıklamada bulundu. 

Bozdağ, “Bozova ilçesi Deliler mahallesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi'nin ardından 'orta hasarlı' hâle gelmiş bir binanın kendiliğinden çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum.” Dedi. 

Olay dün gece Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Deliler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi'nin ardından 'orta hasarlı' hâle gelmiş bir binanın kendiliğinden çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişide yaralandı.  

Yaşanan olay sonrası AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bozova ilçesi Deliler mahallesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi'nin ardından 'orta hasarlı' hâle gelmiş bir binanın kendiliğinden çökmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bozova’mıza ve Bozovalı hemşerilerimize geçmiş olsun. Rabbim, ülkemizi her türlü felaketten korusun” dedi.
 

şanlıurfa olay asayiş deprem hasarlı bina