Bu ne sorumsuzluk! Ağır hasarlı binada hurda topluyorlar

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaşanan deprem sonrası yıkılan binalarla beraber bir çok apartman ve yapılarda ağır hasar oluştu.  Hasar oluşan binaların boşaltılmasıyla birlikte hurdacı ve hırsızlara da gün doğdu.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da yaşanan deprem sonrası yıkılan binalarla beraber bir çok apartman ve yapılarda ağır hasar oluştu.  Hasar oluşan binaların boşaltılmasıyla birlikte hurdacı ve hırsızlara da gün doğdu.

Yaşanan durumu fırsata çeviren hurdacılar ve hırsızlar canlarını tehlikeye atarak ağır hasarlı bina ve iş yerlerine girerek malzeme çalıyor. Binaların boş olması ve yeteri güvenlik önleminin alınmaması nedeniyle hırsızlar ve hurdacılar buralarda cirit atıyor. 

Ağır hasarlı bina çöktü! Olay yerine ekipler sevk edildi

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Bulvarı’nda bulunan ağır hasarlı binaya giren hurdacı hayati tehlikeye aldırış etmeden binanın altında bulunan işyerlerinden metal malzemeleri sökerek aracına yükledi. Durumu şaşkınlık ile izleyen vatandaşlar, şahsa tepki gösterdi.

Bazı vatandaşlar, söz konusu binalarda yeteri kadar önlem alınmadığını ve yaşanabilecek bir çökmeden kaynaklı olumsuzluklardan kimin sorumlu olacağını sordu.

Nuri Yeşilçayır: Ağır hasarlı binalar tehlike arz ediyor

şanlıurfa deprem ağır hasarlı bina hırsızlık