Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kuş'a teşekkür etti

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir aşiret mensuplarının bayram tatilini fırsat bilerek yaptıkları iddia edilen izinsiz kazı çalışması, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un devreye girmesiyle iptal edildi. İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz, olayın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ve kesinlikle esnafı mağdur edecek bir hiçbir şeye tevessül edilmeyeceğini vurgulayan Kuş'a teşekkür etti.

Eyyübiye’deki İmam Keskin Buğday Pazarı esnafı, bu sabah, izinsiz olduğu iddia edilen kazı nedeniyle ayaklandı. İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz, “Bu tatil gününde buğday pazarının içini kazmışlar. Bu hangi karanlık ellerse bunu lütfen bir an önce sona erdirsin. Burayı eskisi gibi doldursun. Karanlık ellerinizi buğday pazarından çekin” diyerek tepki gösterdi.

Mehmet Kuş olaya el koydu

Olaydan haberdar olduktan sonra devreye giren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnafı mağdur edecek hiçbir şeye izin verilmeyeceğini ifade etti. Böyle bir şeye kimsenin cesaret edemeyeceğinin de altını çizen Kuş, konunun bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti.

Dernek Başkanı Kuş’a teşekkür etti

İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz, izinsiz kazıyı engelleyerek olayın büyümesini önleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti. Uflaz, “AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanımız Sayın Mehmet MOĞAL ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KUŞ'a bu örnek davranışından dolayı H. İmam Keskin Buğday Pazarı esnafı adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Kendileri sorunumuz ile ilgili bir yanlış anlaşılmanın olduğunu kesinlikle esnafı mağdur edecek hiçbir şeye tevessül edilmeyeceği ve buna kimsenin cesaret edemeyeceğini, dik duruşlarıyla anında sorunumuzu çözmüşlerdir” dedi.

İmam Keskin Buğday Pazarında gerginlik!

 

“Mesele büyümeden hal olmuştur” diyen Uflaz, “Yaşanan bu talihsiz yanlış anlaşılmanın çözümünde Eyyübiye AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Moğal, Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kuş ve çok kıymetli esnafımıza sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.