Bünyamin Balat Urfaspor'a veda etti

TAKİP ET

Sezon başında Adana Demirspor'dan takıma kiralık olan katılan Bünyamin Balat, Şanlıurfaspor'a veda ettiğini açıkladı. 

SPOR- Sezon başında Adana Demirspor’dan takıma kiralık olan katılan Bünyamin Balat, Şanlıurfaspor’a veda ettiğini açıkladı. 

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig’de play-off müsabakalarının ardından şampiyon olan Şanlıurfaspor’da ilk ayrılık yaşandı. Adana Demirspor’dan takıma kiralık olan katılan Bünyamin Balat, takıma veda ettiğini açıkladı. 

Balat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:“Değerli Sanliurfaspor camiası ve bizler gibi gönül verenler; Sezon başı kiralık bir oyuncu olarak katıldığım Şanlıurfaspor kulübünden şampiyon bir ailenin evladı olarak ayrılıyorum.

Bu şehir, bu camia hakettiği yerlere yavaş yavaş ve emin adımlarla geliyor. Bu yükselişin bir parçası olmak, takım olarak başarmanın hissini is paylaşmak paha biçilemez.

Ayrıca kişisel olarakta to gol iz asist yaparak kariyer zirvemi yaşadığım. Türkiye kupasında gol krallığı başarısını elde ettiğim bu şanlı kulübün geleceği de umarım başarılarla dolu olur.

Bu bir yıllık süreçte bize şampiyonluk yolunda alie olmayı sağlayan siyasal ve kullip yöneticilerim kulüp çalışanı abi ablalarım, futbolcu arkadaşlarım ve Şanlıurfaspor’a gönül vermiş taraftarlarımıza şampiyonluk armağan ile veda ediyorum.”
 

şanlıurfa spor futbol şanlıurfaspor bünyamin balat